Pantbank - En hel del rörande Pantbank
Pantbank i Malmö

Totalt finns det 4 pantbanker i Malmö där du kan pantsätta din värdeföremål och några av dessa pantbanker har funnits länge. Ofta kan det vara svårt att hitta någon pantbank i Malmö som betalar det belopp som varan är kostar om du ska köpa den på nytt. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken pantbank som brukar betala bra. Information och betyg pantbanker i Malmö kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många pantbanker i Malmö där du kan pantsätta och låna pengar så det kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet hur mycket pantbanken betalar för t.ex. guld eller andra värdeföremål. När du kontaktar någon pantbank är det bra ifall du kan beskriva ditt föremål i detalj så att antbanken kan ge dig en preliminär värdering via telefon. Bra information om vilka föremål som kan pantsättas kan du få genom att besöka olika pantbankers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en bra pantbank i Malmö är att kolla med någon av pantbankerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Pantbanker i Malmö

AB för Varubelåning

Hamngatan 3

211 22 Malmö

Sefina Svensk Pantbelåning

Bergsgatan 1

211 54 Malmö

Pantbanken Sverige

Södra Förstadsgatan 60

211 43 Malmö

Sefina Svensk Pantbelåning

Östergatan 35-39

211 22 Malmö