Pantbank - En hel del rörande Pantbank
Pantbank i Stockholm

Totalt finns det 12 pantbanker i Stockholm där du kan pantsätta din värdeföremål och några av dessa pantbanker har funnits länge. Ofta kan det vara svårt att hitta någon pantbank i Stockholm som betalar det belopp som varan är kostar om du ska köpa den på nytt. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken pantbank som brukar betala bra. Information och betyg pantbanker i Stockholm kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många pantbanker i Stockholm där du kan pantsätta och låna pengar så det kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet hur mycket pantbanken betalar för t.ex. guld eller andra värdeföremål. När du kontaktar någon pantbank är det bra ifall du kan beskriva ditt föremål i detalj så att antbanken kan ge dig en preliminär värdering via telefon. Bra information om vilka föremål som kan pantsättas kan du få genom att besöka olika pantbankers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en bra pantbank i Stockholm är att kolla med någon av pantbankerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Pantbanker i Stockholm

Pantbanken Sverige

Storgatan 8

Pantbanken Sverige

Fridhemsplan 23

Svenska Pantbanksföreningen

Storgatan 8

Svensk Fordonsbelåning AB

Biskopsvägen 7

AB för Varubelåning

Storgatan 8


Bra pantbank i Stockholm

Pantbanken Sverige

Ringvägen 125A

Sefina Svensk Pantbelåning

Götgatan 34

Westling Värdering AB

Upplandsgatan 49

Sefina Svensk Pantbelåning

Sankt Göransgatan 66

Pantbanken Sverige

Mäster Samuelsgatan 44


Ännu flera pantbanker i Stockholm

Sefina Svensk Pantbelåning

Birger Jarlsgatan 12

Belåning Persson Westling Pantbank AB

Upplandsgatan 49