Pantbank - En hel del rörande Pantbank
Pantbank i Göteborg

Totalt finns det 7 pantbanker i Göteborg där du kan pantsätta din värdeföremål och några av dessa pantbanker har funnits länge. Ofta kan det vara svårt att hitta någon pantbank i Göteborg som betalar det belopp som varan är kostar om du ska köpa den på nytt. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken pantbank som brukar betala bra. Information och betyg pantbanker i Göteborg kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många pantbanker i Göteborg där du kan pantsätta och låna pengar så det kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet hur mycket pantbanken betalar för t.ex. guld eller andra värdeföremål. När du kontaktar någon pantbank är det bra ifall du kan beskriva ditt föremål i detalj så att antbanken kan ge dig en preliminär värdering via telefon. Bra information om vilka föremål som kan pantsättas kan du få genom att besöka olika pantbankers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en bra pantbank i Göteborg är att kolla med någon av pantbankerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Pantbanker i Göteborg

AB för Pantbelåning i Göteborg

Drottninggatan 54

Göteborgs Pantbank AB

Södra Hamngatan 23

Pantbanken Sverige

Norra Hamngatan 36

AB för Pantbelåning i Göteborg

Järntorget

Sefina Svensk Pantbelåning

Rosenlundsgatan 4


Bra pantbank i Göteborg

Pantbanken Nordstan

Norra Hamngatan 36

Olskrokens Lånekassa

Norra Gubberogatan 32